JUNIOR '99 HARDENBERG
JUNIOR '99 HARDENBERG
2006-2011 - Junior '99
  junior99@wanadoo.nl
Laatste Nieuws:
Brandstofwagens:

JUNIOR '99 HARDENBERG
 
12-06-2011:
Aanmaken 6e pagina met foto's van brandstofoplegeers.
10-07-2011:
Opnieuw indelen pagina ivm de wijzigen van de resolutie van de homepage naar 1024x768.
Op de volgende pagina staan foto's van brandstof wagens voor de distributie van bijvoorbeeld Diesel en Benzine producten.
BrandstofOplegger1
BrandstofOplegger2
BrandstofOplegger3
Brandstof wagens voor de distributie van bijvoorbeeld Diesel , Gasolie en Benzine waren in het begin gemaakt van staal tegenwoordig zijn ze gemaakt van aluminium dit omdat aluminium erg licht van gewicht is maar toch de nodige sterkte heeft hierdoor kan er meer product meegenomen worden.
Ook is de capaciteit van de opleggers in de loop der jaren steeds meer en meer geworden zo had men in de jaren 70 ongeveer 25.000 liter in de tank tegenwoordig kan men 40.000 liter meenemen.

De tank is meestal in 4 tot 7 compartimenten verdeeld en is voorzien van de vereiste ont en beluchtings ventielen en sensoren ter voorkoming van overbelading.
Met name de grotere opleggers worden vaak zonder pomp installatie uitgevoerd en lossen doormiddel van de zwaartekracht van het product.

Wel zijn ze meestal voorzien van twee meet installaties op gelijktijdig een Diesel en Benzine product te kunnen lossen dit voor de nodige tijd winst die zo ontstaat .
Deze "grote jongens" lossen vaak bij tankstations langs de grote wegen of steden en zijn vaak met 2 of 3 klanten leeg.

De wat kleinere uitvoeringen zijn vaak wel voorzien van een pomp en haspel en worden vaak gebruikt door de brandstof maatschappijen met wat kleinere stations in dorpen en steden.BrandstofOplegger4
BrandstofOplegger4
BrandstofOplegger4